Ahoj Mato, skusal som v poslednej dobe (20.9.2019) vstupit do Caproni Lounge s CZ CSOB MC World Elite a bolo to bez poplatku. Veru nieviem ako je to s iba CZ CSOB MC World, mozno s poplatkom 18 eur.
Fakt nekecam, ale v saloniku Caproni maji i Czechoslovak Beer: Zlaty Bazant. Nejen slovensky. Koukal jsem na to jak z jara. Kazdopadne Plzen je Plzen :-D
Je pravda, ze za poslednich 10-20 let jsem byl na Slovensku jen jednou v Cadce, jednou v Puchove a nescetnekrat v Blave prave kvuli BTS. Ty samosky moc neznam.
dalsi dotaz, tentokrat viac k BA nez BTS - hladam kaviaren niekde na periferii s free parkovanim (vychodzi bod ulica Mesacna), kde by som potreboval pracovat odhadom 8 - 15, tzn. bude tam relativne ticho bez deti, obsluha znesie chlapika s laptopom a sluchatkami, ktory im tam bude zevlit pol dna a vypije 4 espressa, 3 mineralky a zje jeden obed.
Fakt nekecam, ale v saloniku Caproni maji i Czechoslovak Beer: Zlaty Bazant. Nejen slovensky. Koukal jsem na to jak z jara. Kazdopadne Plzen je Plzen :-D
Plzeňské pivo jsem měl zatím jenom v jednom salónku - na letišti v Chicagu...
Ahoj, máte někdo zkušenosti s momentálními přilety z Bulharska? Na stránkách letiště se píše, že je nutná karanténa - platí zde něco jako ve Vídni, že při předložení jizdenky na vlak do Čr si mě nebude nikdo všímat, vyplňuje se nějaký formulář ?
Letenky od Wizzu mě zas lákají na spojení Sofie a Burgasu, tak jestli to má cenu
Mel bych otazku ,jak to je ted, nebo tedy v listopadu a prosinci v pripade priletu do Bratislavy z Irska a ihned opusteni Slovenska pozemni cestou do CR , plati nejake omezeni nebo povinny test ? Podle vseho asi nic nebo se mylim ? a kdyz by to bylo opacne ? a opet bych z Bratislavy hned odletel ? A co presun z/ na letiste verejnou dopravou ? Diky za info
Pri příletu z Irska na Slovensku není třeba test,z CR má výjimku tranzit,ale autem bez zastavení s vyjimkou čerpání pohonných hmot - takze autem na letiste muzes.Veřejnou dopravou bez testu by tě mohli na hranicích vysadit.
Dobrý deň! Zřejmě jsi taky dostal chuť na dalamánky. 😋 Na Landside jsou lavičky, stejně jako na Airside, ovšem jestli tam kdykoliv v noci pouští podobně jako na VIE, toť otázka. Každopádně od 5am již otevírá Caproni Lounge s občerstvením (místo dalamánků budou asi croissanty ...).
@Jakub Langer: Caproni papírově otevírá v 5, ale prakticky třeba v 5:10 - osobně ověřeno. Při odletu v 6 (ještě navíc mimo Schengen) může být těch -10 minut už docela znát.